home

Nieuws overzicht

Pagina

Stunten met prijzen

Bericht van 31-03-2014

 Er wordt weer volop gestunt met prijzen van zonnepanelen. U wordt dan gelokt met een ogenschijnlijk scherpe prijs maar veel kostenposten zitten daar niet bij, die komen dan achteraf. Wij maken u graag een betrouwbare aanbieding nadat wij bij u zijn komen kijken. U weet bij ons dan altijd waar u aan toe bent

Lees verder

Nu extra voordeel door BTW teruggave

Bericht van 22-11-2013

Vanaf 23 juni 2013 is het mogelijk voor leden van Energie Dongen om BTW terug te vragen over de aanschaf van hun zonnepanelen installatie.

Voor iedereen die al panelen heeft besteld wordt collectief gewerkt aan teruggave. Voor iedereen die vanaf heden zonnepanelen koopt is het nodig dat u zich uiterlijk 1 maand na het aangifte kwartaal heeft gemeld voor btw teruggave bij de belastingdienst.

 

In de offerte en via de website van www.energiedongen.nl helpt Energie Dongen haar leden bij het terugvragen van de btw.

Lees verder

Panelen met micro omvormers leverbaar

Bericht van 27-05-2013

 Vanaf mei 2013 leveren we ook zonnepanelen met micro-omvormers. Voorlopig alleen toepasbaar op het pakket van 12 panelen (zie ook bij de pakketten). 

De micro-omvormers zijn van het merk Enecsys. Ze zijn leverbaar per paneel (single) of per 2 panelen (duo). Het voordeel van het toepassen van micro-omvormers is dat ze per paneel geschakeld worden. Dit levert in situaties waar sprake is van bijvoorbeeld schaduwwerking op 1 paneel voordelen op. Schaduw zorgt er voor dat zonnepanelen die in serie geschakeld zijn (string) allemaal minder presteren ook als de schaduw slechts op 1 paneel valt. Door het toepassen van micro-omvormers treedt dit niet op.

Vraag onze experts naar de toepassingsmogelijkheden. 

Lees verder

Panelen optioneel ook in kleur zwart te leveren

Bericht van 23-06-2012

Vanuit verschillende leden is de vraag gekomen naar de optie om de panelen in het zwart uit te voeren. Bij de pakketomschrijving is nu de optie zwart vermeld.

Lees verder

Pagina